Just nu håller jag på att prova en del av Mrs
Cheng´s asiatiska sortiment så det kommer bli mycket asiatiska recept och även
en del omdömen på deras produkter. Denna gång gjorde jag vårrullar och
produkterna från Mrs Cheng som jag provade var japanese soy, alltså japansk
soja den var god och inte för salt som så många sojor brukar vara. Jag använde
mig även av deras böngroddar de smakade inte så mycket men deras sweet sour sauce
var god, en bra balans mellan hetta och sötma
Vårrullar
10 st
10
st. rispapper
500
g köttfärs
2,5
msk japanese soy/japansk soja
1
burk, 170 g böngroddar
svartpeppar
smör
och olja till stekning
Tillbehör:
sweet
sour sauce/sötsur sås
sallad
med t.ex. crispsallat, körsbärstomater och satsumas
Gör
så här:
1.
Stek färsen i lite matfett. Peppra
eftersmak och tillsätt soja och böngroddar. Rör om tills allt har blivit genomvarmt.
2.
Blöt lägg ett papper i taget tills
de blir mjuka. Fyll dem med köttfärs och vik ihop till paket.
3.
Stek dem i olja tills de är
gyllenbruna och servera tillsammans med sweet sour sauce och en sallad.
Välkommen hit igen och kommentera gärna, jag vill
höra era synpunkter! J
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar