Idag är
det dan före dan före dan före dan före…….. Ahh, det är en hel del dagar kvar
till dopparedagen och tid för att baka fler av julens läckerheter. Denna gång ger
jag er ett enkelt godis recept på mina nyaste julcake pops. Perfekt om du har
rester kvar av pepparkaksdegen och vill göra något kul av den.
Pepparkaks Cake Pops
10 st
200 g
pepparkaksdeg
80 g
ljus blockchoklad eller mjölkchoklad
2 msk
kokos
Tillbehör:
10 st
klubbpinnar, grillpinnar eller glasspinnar
Gör så här:
1.
Arbeta pepparkaksdegen smidig. Dela degen i
10 bitar och rulla varje bit till små bollar.
2.
Stick en klubbpinne i varje boll, sätt fast
dem i ett oasisblock eller på/i något annat så att de inte ramlar omkull. Ställ
in i frysen i 30 minuter.
3.
Smält chokladen. Doppa en boll i taget i
chokladen och direkt därefter i kokosen.
4.
Ställ in Cake Popsen i kylen för att
stelna.
God 3:e advent!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar