4 portioner (ca 8 dl)
Ingredienser:
600
g färsk ananas, ca 1/4 av en hel (beräknat med skal och stock)
300
g jordgubbar
1
grapefrukt, ca 1 dl saft
6
dl iskallt vatten
2
msk honung
Gör så här:
1.
Skär av skalet och ta bort stocken
från ananasen. Skär den i kuber.
2.
Mixa ananas och jordgubbar till
puréer var för sig. Ställ in dem i frysen under 45 minuter. Spara gärna 4 fina
och hela jordgubbar till garneringen.
3.
Pressa grapefrukt och häll ner
saften i en blender. Tillsätt vatten, honung och de båda puréerna. Mixa tills
allt är välblandat.
4.
Häll upp i 4 höga glas och fäst en jordgubbe
på kanten av varje glas.
Må gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar