Biff- och cashewwok
4 portionerIngredienser:

1 msk olivolja
1 krm salt
svartpeppar
Marinad:
2 vitlöksklyftor
3 msk japansk soja
2 msk chilisås
1 msk whiskey
2 tsk torkad persilja
1 tsk farinsocker
Tillbehör:
1 liten röd paprika
100 g haricorts verts
200 g äggnudlar
100 g cashewnötter
Gör så här:
1. Skär köttet i strimlor.
2. Pressa vitlöken och blanda den med resterande ingredienser till marinaden i en bunke. Lägg i köttet så det täcks av marinaden. Ställ åt sidan en stund.
3. Koka nudlarna.
4. Skär paprikan och haricorts verts i mindre bitar.
5. Hetta upp en stekpanna med olivoljan på ganska hög värma. Lägg i köttet och stek i ca 3 minuter, nästan färdigstekt.
6. Tillsätt paprikan, haricorts verts och nudlarna. Rör om och stek ytterligare någon minut. Salta och peppra.
7. Lägg upp biffwoken i skålar eller på tallrikar. Toppa med cashewnötter.
Nu kör vi! Igen å igen å igen å igen å igen å igen.....

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar